12/4/14

Κάλεσμα συμμετοχής σε εθελοντές και υποψηφίους από τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»





Η Δημοτική Παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Μάκη Στεργίου ύστερα από 4 χρόνια ουσιαστικής παρουσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, με παρεμβάσεις και θέσεις πάντα προς το συμφέρον των πολιτών, διεκδικεί την εντολή των Θεσσαλονικέων για την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου προκειμένου να εφαρμόσουμε καινοτόμες θέσεις, να ξαναζωντανέψουμε τις γειτονιές μας, να ενισχύσουμε το τοπικό εμπόριο και την οικονομία, να δώσουμε επιτέλους όραμα στους Θεσσαλονικείς.
 Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», η μοναδική πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη, μακριά από κομματικές γραμμές και εντολές, καλεί όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, τους φίλους και τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά στα κοινά και στην εκλογική προσπάθεια μας, ως εθελοντές ή υποψήφιοι.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα (από τις 14/4-25/4/2014) καθώς και για εθελοντική προσφορά, μπορεί να αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση stergiou.makis@gmail.com.
Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να απευθύνονται και στα γραφεία της παράταξης στο κτίριο του δημαρχείου (ημιώροφος) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στο 2313-317889 ή στα τηλέφωνα του εκλογικού κέντρου, Β. Γεωργίου 2, 2310-888753 και 2310-888746 από τις 10.00 π.μ ως τις 20.00.

Επίσης, στις επόμενες ημέρες, όλοι όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώνουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στις θεματικές ομάδες με προτάσεις που θα συμπληρώνουν το ανανεωμένο και σύγχρονο πρόγραμμα της παράταξής μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις