20/2/14

ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ


Πραγματικά τρομακτικά είναι τα στοιχεία που δίνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή, για την ανεργία, ειδικά στη Β. Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Ένας στους τρεις ενεργούς πολίτες είναι άνεργος έχοντας να αντιμετωπίσει εκτός από την οικονομική κρίση και την περιθωριοποίηση.
Από το 2010, όσοι στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν με τις υπογραφές τους, τα εξοντωτικά μνημόνια, είναι συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα που έχει διαπράξει η Tρόικα  στη χώρα μας.
Δυστυχώς, τα κόμματα πιστεύουν πως οι πολίτες έχουν μνήμη...χρυσόψαρου και δεν θυμούνται ποιοι συνυπέγραψαν την καταδίκη μιας ολόκληρης χώρας. Αλλά και οι υποψήφιοι, πρώην(;) βουλευτές, υπουργοί, υφυπουργοί,  άραγε πόσοι από αυτούς έχουν παραιτηθεί των βουλευτικών τους αξιωμάτων;...εμφανίζονται ως σωτήρες, ενώ ουσιαστικά αυτοί «έβαζαν πλάτη» τόσο καιρό σε αυτό το έγκλημα.
Η τοπική αυτοδιοίκηση με τα τόσα προβλήματα που έχει, το μόνο που δεν χρειάζεται είναι ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως πάνω από όλα τοποθετούν την προσωπική τους ανέλιξη και όχι το κοινό καλό, ανθρώπους που με μια υπογραφή τους «κατάφεραν» από βουλευτές να...καθίσουν σε υπουργικές καρέκλες.
Τέτοια «φαινόμενα» εμφανίστηκαν και σε υποψηφιότητες στην πόλη μας. Είμαστε σίγουροι πως ο λαός της Θεσσαλονίκης και μνήμη έχει και δεν θα επιτρέψει να τον κοροϊδέψουν για άλλη μια φορά.
Εμείς, η παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ», σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο θα ρωτάμε συνεχώς: Κύριοι, γνωρίζατε τι υπογράφατε;
  


ΜΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Δημοφιλείς αναρτήσεις