17/3/14

Οι Θεσσαλονικείς κουράστηκαν από τις εξυπνάδες και τα επικοινωνιακά τρικ της πρόωρα γερασμένης διοίκησης

Την αγανάκτησή του για την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το προσφάτως παραδοθέν τμήμα της παραλίας της Θεσσαλονίκης εκφράζει με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Πολιτών», Μάκης Στεργίου.
Ο κ. Στεργίου σε δήλωσή του τονίζει:
«Η εικόνα που παρουσιάζει το αναπλασθέν τμήμα της παραλίας της Θεσσαλονίκης λίγους μήνες μετά την παράδοσή του είναι απογοητευτική. Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη στάση της δείχνει ότι ποτέ δεν πίστεψε στο συγκεκριμένο έργο. Το καταψήφισε επί των ημερών της προηγούμενης διοίκησης και το χρησιμοποίησε για ψηφοθηρικούς λόγους όταν ολοκληρώθηκε.
Φτάνουν καθημερινά στα αυτιά μου τα παράπονα των Θεσσαλονικέων που πραγματοποιούν τον περίπατό τους στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας. Σπασμένα παγκάκια, λερωμένα από σπρέι μάρμαρα, εστίες μόλυνσης από απορρίμματα και φθορές στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των πάρκων συνθέτουν την αλγεινή εικόνα ενός από τα ομορφότερα σημεία της Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση του Δήμου οφείλει να κάνει αισθητή την παρουσία της αποκαθιστώντας κάθε βλάβη και φθορά που προσβάλλει την αισθητική των περιπατητών. Οι φιέστες και οι περίπατοι των δημοτικών συμβούλων της διοίκησης στην παραλία δεν είναι αυτό που χρειάζεται η πόλη μας. Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για την εικόνα της. Οι Θεσσαλονικείς κουράστηκαν από τις εξυπνάδες και τα επικοινωνιακά τρικ της πρόωρα γερασμένης διοίκησης του Δήμου μας». 

Δημοφιλείς αναρτήσεις